Poslovno savjetovanje

poslovno savjetovanje

B.C.B.N. nudi usluge poslovnog savjetovanja, neki od primjera uspiješnog i kvalitetnog poslovnog savjetovanja možete da pogledate na radu jednog od naših uspiješnih klijenata kao što je  Avalon.hr koji koriste naše usluge poslovnog savjetovanja više od dvije godine. Poslovno savjetovanje je jako bitno pri pokretanju vlastitog biznisa, jer ako se radi o mladim ljudima koji nemaju iskustva, jako su česte greške koje dovode do gašenja tog poduzeća, ukoliko se ono uopšte uspije otvoriti. Iako mnogi misle da je poslovno savjetovanje bacanje novca, to definitivno nije tačno!

Kada pružamo poslovno savjetovanje našim klijentima, kao prvi korak nudima analizu njihovog već postojećeg poslovanja i nakon toga kako da ga unaprijede. Pomažemo im da izaberu najoptimalnije rješenje, o bilo čemu da se radi. Od planiranja, implementiranja, unapređivanja ili IT savjetovanja. Naša kompanije se bavi poslovnim savjetovanjem u raznim oblastima iako smo u poslenjih 3 godine najviše se bazirali za IT savjetovanje i savjetovanje u Internet poslovima. Pružamo jako kvalitetne usluge savjetovanja koje su zasnovane na čvrstom znanju i iskustvu. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju možete nas kontaktirati ovdje. Iako mnoge firme koje pružaju poslovno savjetovanje izbjegavaju da vrše kreiranje poslovnog plana, jer snose dosta odgovornosti ako ta poslovna ideja ne uspije. Mi Vam nudimo i izradu kompletnog poslovnog plana!

Usluge koje Vam naša agencija pruža u oblasti poslovnog savjetovanja:

  • Pisanje poslovog plana
  • Istraživanje tržišta
  • Analize industrije
  • Organizacioni razvoj
  • Poboljšanje procesa poslovanja
  • Upravljanje sa promjenama
  • Projektovanje poslovnog reinženjeringa
  • Edukacije zaposlenih

Pored toga nudimo edukaciju i poslovno savjetovanje za najnovije medije, kao što je obuke za community management, ili online PR-a. Kako bi ste znali kako pravilno da se ponašate na novim medijima, i kako da uz malo uloženog novca dobijete odličnu promociju vaših proizvoda ili usluga. Velike firme imaju posebno zaposlene timove koje se bave ovom djelatnošću i svakog dana ih je sve više i više, zato se smatraju kao jedan od neizbježnih vrsta poslovanja danas.


Posjetite Kutak za djecu, sajt namijenjem djeci i roditeljima