Otvorena radna mjesta

Kako se tržište iz dana u dan sve više širi, tako se stvara i potreba za novom radnom snagom. Naša agencija je u potrazi za novim radnim kadrom u oblasti internet poslovnog savjetovanja gdje se traže dva izvršioca. Primamo samo osobe koje imaju iskustvo u ovoj oblasti više od 2 godine. Da bi ste aplicirali za ovu poziciju potrebno je da se prijavite na zaposlenje Osijek i ukoliko ispunjavate zadane kriterije, kontaktiraćemo Vas u rorku od 7 dana.  Za ove dve pozicije potrebni su radinici u našoj kancelariji u gradu Osijek. Ostale kancelarije su za sada popunjene.

Svi koji se prijave na ovja konkurs potrebno je da imaju iskustva u kreiranju poslovnog plana, jer je to jedan od najbitnijih segmenata u našoj agenciji. Svi koji prođu prvi dio konkursa će da idu na praktično-teoriski ispit, u kom će biti potrebno da kreiraju poslovni plan. Nakon toga poslovni planovi će biti pregledani od strane stručnog žirija. Ekipe pri kreiranju poslovnih planova će sačinjavati po 2 osobe, i nakon kreiranja plana suprotni timovi će da analiziraju od drugih ekipa planove i da im daju poslovno savjetovanje kako da unaprijede i šta treba da izbace iz tih planova, i slično. Ekipe koje najbolje urade ovaj praktično-teoriski dio će dobiti šansu da dobiju posao. Ako bude više ekipa koje prođu dalje, isti će se procesi ponavljati samo sa zahtjevnijim temama.

Vaš CV sa fotografijom i motivaciono pismo nam šaljete na e-mail adresu:

posao@bcbn.org

 

Napomena:

B.C.B.N. nema obavezu odgovoriti svim kandidatima koji se budu prijavili na konkurs. Kontaktirani će biti samo kandidati koji budu uzeti u razmatranje.

 


Posjetite Kutak za djecu, sajt namijenjem djeci i roditeljima